​         

​Telefonnummer: 22 25 90 30

Sæt fokus på KUNDEN

​Jeg har skrevet endnu et hæfte i serien LEAN i praksis, denne gang et hæfte der handler om kundefokus, som vi jo alle kan have glæde af.

Du kan få hæftet helt gratis, ved at skrive en mail, eller udfylde min kontaktformular, så kommer det til dig hurtigst muligt.

Håber du kan bruge hæftet til noget, og vil give feedback, det er altid skønt at høre, om det jeg har skrevet giver mening.


Rigtig god fornøjelse med hæftet.


Erna Storgaard

LEAN nyheder og tips​

LEAN og digitalisering går hånd i hånd
Har du helt styr på værdikæden, fjernet spild, optimeret, fastlagt roller og ansvar, så er næste skridt digitalisering - du kommer ikke udenom.
Læs hele nyheden
STOP spild af TID
Jeg arbejder med en slags kampagne, hvor jeg sætter fokus på SPILD af TID, noget der kan have stor betydning, også for dig.
Læs hele nyheden
Certificeret Arbejdslystkonsulent
LEAN og arbejdsglæde hænger nøje sammen. Derfor har jeg taget en uddannelse som certificeret arbejdslystkonsulent, hvor der er fokus på mennesket og arbejdet - måske noget din virksomhed skal have en introduktion til. Kontakt mig gerne for yderligere.
Læs hele nyheden

LEAN med succes

Succes med LEAN kræver vilje og vedholdenhed - se her på siden hvad der mere skal til.​

Læs mere her

Bestil LEAN-hæfter

Storgaard Innovation er LEAN-praktiker og har skrevet en række praktiske LEAN-hæfter som kan bestilles på pdf. ved at kontakte Storgaard Innovation.​

Hæfterne er ganske gratis

Se mine film om LEAN-ledelse og forskellige LEAN-værktøjer.

Alle mine film findes på YouTube, og ses ved at klikke på linket her under.​

Se mere her

Storgaard Innovation

CVR: 32810071

Kastanievænget 1

7173 Vonge