​         

​Telefonnummer: 22 25 90 30

LEAN-uddannelse

Lav et internt LEAN-akademi – det er win-win

De fleste tænker måske, at LEAN er svært og kompliceret – men det er det ikke, det er faktisk blot sund fornuft sat i system.

Det giver derfor rigtig god mening at etablere et internt LEAN-akademi, hvor det planlægges, hvordan såvel ledelse som medarbejdere uddannes i forhold til de LEAN-kompetencer der er nødvendige.

Storgaard Innovation har udviklet et internt LEAN-akademi med forskellige LEAN-kompetenceniveauer som med fordel kan tages i anvendelse:

  • LEAN-kender
  • LEAN-aktør
  • LEAN-facilitator
  • LEAN-ekspert


Man deltager på internt kursus, samtidig med at de finder besparelser og gennemfører et projekt svarende til et på forhånd fastlagt niveau.

​Gevinsten ved at sende eventuelt 5 medarbejdere på internt LEAN-akademi er således langt over hvad omkostningen beløber sig til – det er rent win-win.


Storgaard Innovation har rigtig gode erfaringer med internt LEAN-akademi, som altid tilpasses dine behov, så tag kontakt allerede i dag, så vi kan komme i gang.

LEAN nyheder og tips​

Nyt HÆFTE til dig
Vil du læse mine bud på, hvordan vedligehold bliver mere effektivt.
Læs hele nyheden
LEAN og digitalisering går hånd i hånd
Har du helt styr på værdikæden, fjernet spild, optimeret, fastlagt roller og ansvar, så er næste skridt digitalisering - du kommer ikke udenom.
Læs hele nyheden
STOP spild af TID
Jeg arbejder med en slags kampagne, hvor jeg sætter fokus på SPILD af TID, noget der kan have stor betydning, også for dig.
Læs hele nyheden

LEAN med succes

Succes med LEAN kræver vilje og vedholdenhed - se her på siden hvad der mere skal til.​

Læs mere her

Bestil LEAN-hæfter

Storgaard Innovation er LEAN-praktiker og har skrevet en række praktiske LEAN-hæfter som kan bestilles på pdf. ved at kontakte Storgaard Innovation.​

Hæfterne er ganske gratis

Se mine film om LEAN-ledelse og forskellige LEAN-værktøjer.

Alle mine film findes på YouTube, og ses ved at klikke på linket her under.​

Se mere her

Storgaard Innovation

CVR: 32810071

Kastanievænget 1

7173 Vonge