​         

​Telefonnummer: 22 25 90 30

LEAN-uddannelse

Lav et internt LEAN-akademi – det er win-win

De fleste tænker måske, at LEAN er svært og kompliceret – men det er det ikke, det er faktisk blot sund fornuft sat i system.

Det giver derfor rigtig god mening at etablere et internt LEAN-akademi, hvor det planlægges, hvordan såvel ledelse som medarbejdere uddannes i forhold til de LEAN-kompetencer der er nødvendige.

Storgaard Innovation har udviklet et internt LEAN-akademi med forskellige LEAN-kompetenceniveauer som med fordel kan tages i anvendelse:

  • LEAN-kender
  • LEAN-aktør
  • LEAN-facilitator
  • LEAN-ekspert


Man deltager på internt kursus, samtidig med at de finder besparelser og gennemfører et projekt svarende til et på forhånd fastlagt niveau.

​Gevinsten ved at sende eventuelt 5 medarbejdere på internt LEAN-akademi er således langt over hvad omkostningen beløber sig til – det er rent win-win.


Storgaard Innovation har rigtig gode erfaringer med internt LEAN-akademi, som altid tilpasses dine behov, så tag kontakt allerede i dag, så vi kan komme i gang.

LEAN nyheder og tips​

Certificeret Arbejdslystkonsulent
LEAN og arbejdsglæde hænger nøje sammen. Derfor har jeg taget en uddannelse som certificeret arbejdslystkonsulent, hvor der er fokus på mennesket og arbejdet - måske noget din virksomhed skal have en introduktion til. Kontakt mig gerne for yderligere.
Læs hele nyheden
Uforpligtigende besøg
Vil du gerne vide mere om hvad LEAN kan hjælpe med i din virksomhed, så kontakt mig for et uforpligtigende besøg. Du skal ikke forberede så meget, blot en kop kaffe. Kontakt mig, og læs her, hvordan du kommer godt igang på bage 10 dage.
Læs hele nyheden
Sæt fokus på KUNDEN
Nyt hæfte er på gaden nu, få den gratis på pdf.
Læs hele nyheden

LEAN med succes

Succes med LEAN kræver vilje og vedholdenhed - se her på siden hvad der mere skal til.​

Læs mere her

Bestil LEAN-hæfter

Storgaard Innovation er LEAN-praktiker og har skrevet en række praktiske LEAN-hæfter som kan bestilles på pdf. ved at kontakte Storgaard Innovation.​

Hæfterne er ganske gratis

Se mine film om LEAN-ledelse og forskellige LEAN-værktøjer.

Alle mine film findes på YouTube, og ses ved at klikke på linket her under.​

Se mere her

Storgaard Innovation

CVR: 32810071

Kastanievænget 1

7173 Vonge